Вибухи на Дніпропетровщині: збільшилася кількість постраждалих від ракетного удару



Триває чотириста тридцять друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. На Дніпропетровщині триває ліквідація наслідків ракетного удару по Павлограду.

Про це повідомляє редакція 056.

Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що збільшилася кількість постраждалих від ракетного удару в Павлограді. Вже 34 постраждалих через ракетний удар по Павлоградському району. З них п’ятеро дітей. Наймолодшій дівчинці – лише 8 років.

У людей забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння. Дві жінки, 45 та 55 років, в реанімації. Решта лікуються амбулаторно.  

"Рашистські виродки знову воюють з мирними людьми…",, - підсумував Сергій Лисак.

Зранку, 1 травня, у Павлограді розпочала роботу уповноважена комісія з фіксації пошкоджень майна. Також відкрився цілодобовий штаб для звернень громадян, постраждалих внаслідок ракетного обстрілу. 

За словами мера Павлограду Анатолія Вершини, у місті проводиться робота із залучення міжнародної гуманітарної допомоги. Перші вантажі від благодійних фондів з будівельними матеріалами вже прямують до міста.

Також працює цілодобовий штаб з ліквідації наслідків ракетних обстрілів та відкрито гарячу лінію психологічної допомоги. Звернутися мешканці можуть за телефоном:

+38(095) 808-81-50.

Міський голова Анатолій Вершина скликає позачергову сесію Павлоградської міської ради. Основне питання – ліквідація наслідків ракетних обстрілів міста.

У міськраді Павлограду просять мешканців, у яких пошкоджено майно звернутися на Гарячу лінію протягом доби за телефонами:

  • 0-800-40-44-01.
  • +38(095) 225-41-92.

Увечері 30 квітня близько 22 години і рано-вранці 1 травня ворог атакував ракетами територію промислового підприємства у Павлограді. На місці влучень виникла пожежа, її вже локалізували.

Пошкодження отримали багатоповерхові та приватні будинки. Зруйновано також школи, дитячі садки та магазини. Зайнявся гараж і автомобіль в одному з приватних подвір’їв.

Руйнування цивільної інфраструктури зафіксовано у Вербківській, Межиріцькій та Юріївській громадах.

На місцях прильотів працювали слідчо-оперативні групи поліції, які приймали заяви від постраждалих.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW