На Одещині затримали прихильника "руского мира", який "зливав" інформацію про оборону заводів на Одещині



Зловмисником виявився працівник одного з місцевих заводів хімічної галузі. За даними слідства, він передавав своїм знайомим-громадянам рф координати критичної інфраструктури на території підприємства.

Про це повідомили у управлінні СБУ в Одеській області 

Служба безпеки затримала ще одного прихильника рашизму, який передавав до росії локації Сил оборони та промислових об’єктів в Одеській області.

Також він «зливав» до країни-агресора детальну інформацію про місця базування та види озброєння підрозділів Сил оборони, які залучені до захисту промислового об’єкта. Для комунікації зловмисник використовував закриті чати одного з месенджерів. Крім того, окремі відеофайли він супроводжував власними коментарями, в яких намагався дискредитувати українських захисників.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань).

Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW