Неподалік Житомира нетверезий водій вчинив ДТП: двоє людей потрапили до лікарні



Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась нещодавно на 187 км автошляху Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, у с. Пряжеві.

Попередньо, близько 1:00 водій автомобіля «Hyundai Sonata», 23-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Бердичева, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив наїзд на колесовідбійник.

У результаті зіткнення травми отримали пасажири автомобіля: 21-річну житомирянку ушпиталили до реанімаційного відділення обласної лікарні, а 20-річна жителька Житомирського району проходить лікування у травматологічному відділенні міськлікарні. Ще одному пасажирові, 23-річному жителю обласного центру, надали допомогу без ушпиталення.

Під час медичного обстеження водія автівки було здійснено перевірку й щодо вживання ним алкоголю та отримано позитивний результат (1,3 проміле).

Тож нині триває встановлення всіх обставин ДТП. Слідчі вилучили транспортний засіб.

Зауважимо, що відповідно до ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України таке правопорушення, якщо потерпілому заподіяно тяжке тілесне ушкодження, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW