У Полтаві продовжується благодійний проект "Фестиваль можливостей для мам"



27 квітня у Центрі культури та дозвілля відбулися захоплюючі заняття: фітнес на батутах «Skyjumping»та йога "жіночі практики", які допомогли учасницям покращити своє фізичне та психологічне здоров'я.

Заняття на батутах були повні енергії та позитивного настрою. Учасниці займалися на спеціальних батутах, які дозволяють спалювати калорії, зміцнювати м'язи, підвищувати координацію та баланс. Також ця форма фітнесу допомагає розслабитися та зняти стрес.Учасниці отримали задоволення від руху та заряд енергії на весь день.

Заняття з йоги "жіночі практики" спрямоване для покращенняжіночого здоров'я та омолодження, покращення кровопостачання внутрішніх органів живота, зміцнення м'язів, нормалізацію роботи гормональної та нервової систем.

Учасниці отримали багато корисних знань та практичних навичок, які зможуть використовувати в майбутньому для свого здоров'я.

Ми вдячні нашим чудовим інструкторам: Олені Рудім та Лілії Вінер за допомогу та професійний підхід до тренувальних програм.

Тренінги продовжуються (фестиваль триває із 24 квітня по 14 травня), тому ви маєте можливість зареєструватися та обрати для себе цікаву тему https://docs.google.com/forms/d/1BeKJQxfRbrJHquw-Wsh1K9aBgQEMsoEHyReyEtaY1fQ/edit?chromeless=1&fbclid=IwAR3SXnEgTXXJhhelinJMmyzqvJHnoZF8ze1b0rSpE_stehuLuT3UWGaN0IU

За матеріалом Центри культури та дозвілля

Раніше у ЦКД дітки власними руками створювали обереги для військових.

Щоб стежити за важливими новинами, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW