Депутата з Буковини Мазурашу Георгія внесли в базу «Миротворець»



Народного депутата з Буковини Георгія Мазурашу внесли в базу "Миротворець".

У причинах в базі "Миротворця" зазначають його участь в актах гуманітарної агресії проти України під час російсько-білоруської військової агресії проти України, свідомі дії, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні. Маніпуляція суспільно значущою інформацією.

Депутата з Буковини Мазурашу Георгія внесли в базу «Миротворець», фото-1

Народний депутат від «Слуги народу» Георгій Мазурашу зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт №9178, який пропонує дозволити приватним підприємцям і ФОПам використовувати у сфері обслуговування не тільки державну мову. 

24.05.2022. Вніс (у складі групи депутатів від СН) до парламенту законопроект №7351 від 5 травня, який пропонував дозволити розстрілювати військовослужбовців ЗСУ при вчиненні ними низки правопорушень, серед яких дезертирство та непокора командирам. Законопроект пропонував внести зміни до статуту Збройних сил України, - пише "ЧАС".

У лютому 2021 року Мазурашу був серед ініціаторів законопроєкту №4638 «Про внесення змін до статті 57 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який пропонувалося вилучити зі статті 57 закону пункти, які стосуються накладання штрафів за порушення закону про мову[25].
24.07.2020. Зареєстрував (у складі групи депутатів від СН)  законопроект (проекту закону №3917 ), яким пропонується ввести адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і трансгендеризму в Україні. 

У грудні 2020 року підтримав колегу по фракції Бужанського, який запропонував скасувати штрафи за відмову працівників в приватному секторі сфери обслуговування обслуговувати клієнта українською мовою в Україні.

Народний депутат з Чернівецької області Георгій Мазурашу за три роки роботи подав найбільше законопроєктів серед депутатів у Верховній Раді. З понад 450 законодавчих ініціатив, співавтором яких є Мазурашу, проголосували за 54. З особистих законопроєктів Мазурашу не підтримали жоден.

22.04.2023.  Нардепи від «Слуги народу» хочуть запровадити кримінальне покарання за поширення в соцмережах інформації, яка «веде до зростання соціальної напруги».
Текст законопроєкту №9223 є на сайті парламенту. Його авторами є представники «СН» Георгій Мазурашу, Сергій Кузьміних, Максим Павлюк, Михайло Лаба та Олег Арсенюк.

У записці пояснення до документа йдеться, що його мета полягає в посиленні відповідальності за використання фейкових акаунтів в соцмережах для поширення неправдивої інформації. Однак формулювання пункту 3 тексту законопроєкту дозволяє притягнути до відповідальності й осіб, які пишуть повідомлення зі свого облікового запису.

Наголошується, що карати хочуть за поширення недостовірної інформації або за втручання у справи юридичних та фізичних осіб, якщо ці дії ведуть до «підвищення рівня соціальної напруженості, порушення конституційних прав та свобод громадян, або іншим чином загрожують національній безпеці.
При цьому в тексті йдеться, що для отримання покарання ознак державної зради в цих повідомленнях може не бути.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW