В Українці на Київщині уламки ракети влучили в багатоповерхівку, постраждала дитина



В Українці Київської області двоє людей травмовані внаслідок російської ракетної атаки. Серед поранених - 13-річна дитина. Її госпіталізували та мають прооперувати, на щастя її життю нічого не загрожує.

Про це повідомив глава Київської ОВА Руслан Кравченко.

"На жаль, у місті Українка внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок. Внаслідок цього пошкоджено квартири на 5 та 6 поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 5:30. Постраждала дитина – дівчинку доставили в Охматдит", – зазначив голова Київської ОВА.

Він повідомив, що всі відповідні служби працюють на місці. Людям надається необхідна допомога.

Нагадаємо, що 28 квітня росія здійснила черговий масований обстріл території України. В районі повітряного простору Києва було знищено 11 крилатих ракет. Окрім ракет, було збито ще 2 БПЛА.

Також російські окупанти обстріляли Умань. Вже відомо про четверо загиблих. Трьох дістали з-під завалів. Ще одна людина померла в лікарні.

17 потерпілих отримують медичну допомогу. Врятовано трьох дітей. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Такі дані Нацполіції.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW