У Кам’янці-Подільському викрили цех із виготовлення фальсифікованого коньяку



"Мішали" спирт з водою та барвниками – повідомлено про підозру трьом членам організованого злочинного угрупування.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури трьом жителям Кам’янечини повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті алкогольних напоїв, вчинене організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

Такий "бізнес" організував 42-річний мешканець м. Кам’янець-Подільський. До справи долучив ще двох чоловіків. Як цех для виготовлення алкоголю використовували гаражне приміщення.

У Кам’янці-Подільському викрили цех із виготовлення фальсифікованого коньяку , фото-1, Фото: Хмельницької обласної прокуратури

Фото: Хмельницької обласної прокуратури

Спільники змішували спирт з водою і спеціальними барвниками та смаковими домішками, що дозволяло отримувати "товарний" вигляд суміші у вигляді "коньяку".

Збували "товар" через заклади швидкого харчування та на ринку у Кам’янці. Повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем незаконного виготовлення алкогольної продукції правоохоронцями виявлено та вилучено понад 640 л виготовлених таким чином алкогольних напоїв та більше 200 л спирту, який учасники групи ще не встигли використати, а також обладнання для виготовлення та розливу фальсифікату.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ.

Читайте також:"У Кам’янці-Подільському відкриють туристичний сезон".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW