У Києві тривають капітальні ремонти та реконструкції 8-ми вулиць, - ФОТО



У різних районах столиці тривають капітальні ремонти та реконструкції вулиць. Роботи на більшості об’єктів розпочали в березні. Про це інформує КК «Київавтодор».

Зокрема, на вул. Ентузіастів в рамках реконструкції прокладають нову систему дощової каналізації. Також днями розпочали влаштовувати нижній шар покриття. Роботи тривають на ділянці від будинку № 7 до будинку № 37. Нині ця частина повністю перекрита. Об’їхати можна бульваром І. Шамо.

Новий етап робіт розпочався на вул. Гетьмана Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого). На ділянці від вулиці Жилянської до вул. Митрополита Липківського готуються облаштувати верхній шар покриття. Далі асфальтуватимуть ділянку від вул. Жилянської до вул. Тарасівської.На вул. Ю. Шумського днями влаштували нижній шар покриття. Основні роботи виконували в нічний час, щоб не впливати на трафік. Також на цій вулиці у ніч проти 26 квітня запрацювала нова система освітлення.

На просп. В. Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда) облаштували нове покриття на кільцевому перехресті з вул. О. Архипенка. Нині розпочався наступний етап робіт – на площі Сантьяго Де Чилі (перетині просп. В. Івасюка з вул. Героїв полку «Азов»).

Розпочався капітальний ремонт на просп. Повітрофлотському. Нині старе покриття знімають на ділянці від вул. Сім’ї Іздиковських до вул. Смілянської. Згодом на цій частині магістралі влаштовуватимуть новий асфальтобетон.

Також капітальні ремонти та реконструкції продовжують на вулицях Татарській, Трускавецькій, Лятошинського (в рамках ремонту Кільцевої дороги).

Фото: КМДАФото: КМДА

Раніше ми розповідали, що на лівому березі в Києві будуватимуть Національне військове кладовище: з'явився законопроєкт

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW