У Кам’янці-Подільському відкриють туристичний сезон



У Кам’янець-Подільській міській раді анонсували заходи, що відбудуться у рамках відкриття туристичного сезону.

Його запланували уже на цю п’ятницю, 28 квітня. Заходи відбуватимуться усі вихідні і завершаться 30 квітня.

Цьогорічні заходи проходитимуть у форматі родинних вихідних, де кожен мешканець Кам’янця-Подільського, а також гості міста зможуть активно та пізнавально провести час з сім’єю, разом із тим долучившись до благодійної ініціативи, а саме до збору коштів на реабілітацію воїнів-кам’янчан ЗСУ.

У муніципалітеті повідомили, що у Старому замку з 13:00 проходитиме крафт-ярмарок локальних ремісників та виставка сувенірної продукції місцевих майстрів.

Не проґавте чудову нагоду не лише насолодитись виробами, а й спробувати щось виготовити власноруч. Учасники платформи «Створено в Кам’янці» допоможуть вам опанувати різні ремесла: створити прикраси, спекти хліб у автентичній печі, валяти з вовни, зробити печатку та спробувати гончарити, – анонсували у міськраді.

Додали, що така атракція сподобається і дітям, і дорослим, адже кожен знайде собі заняття на будь-який смак. Вхід на крафт-ярмарок – донат для ЗСУ.

Протягом вихідних будуть дегустації сирів, в’яленого м’яса, родзинок подільської кухні та презентації декількох видів вина. Охочі зможуть відвідати спеціально розроблений екскурсійний маршрут принадами Кам’янець-Подільської громади "Відкривай рідне" і новий маршрут, присвячений всесвітньовідомому "Щедрику" Миколи Леонтовича. Окрім того, можна буде взяти участь у благодійному марафоні та провести активну неділю, долучившись до спортивних активностей та розваг.

Читайте також:"Двічі за добу на Кам’янеччині горіло сміття".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW