СБУ затримала у Києві колаборантку, яка ховалась від правосуддя, – ФОТО



СБУ у Києві викрила чергову прихильницю рашизму, що пішла на добровільну співпрацю з ворогом після тимчасового захоплення півдня України.

Про це повідомили в пресслужбі Служби безпеки України.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте, щоб бути в курсі всіх подій.

Серед затриманих – колишня очільниця одного з відділів створеного агресором «басейнового управління водних ресурсів Херсонської області». На цій «посаді» вона брала участь у налагодженні водопостачання для потреб окупаційних угруповань рф, які були дислоковані на тимчасово захопленій території регіону.

Для цього вона сформувала штат відділу і закликала місцевих жителів приєднуватися до лав псевдоустанови.

Перед звільненням обласного центру колаборантка втекла до Києва, де планувала «загубитись» серед мешканців столиці та таким чином уникнути правосуддя.

Однак співробітники СБУ встановили її місцеперебування і затримали.

Нагадаємо, ми писали про те, що у Києві повідомили про підозру чоловіку у колабораційній діяльності. Зазначається, що зловмисник активно підтримував проросійську окупаційну владу, взаємодіяв з незаконними органами влади, створеними рф на тимчасово окупованій території.

Також розповідали, що у Києві співробітники Служби безпеки України виявили чергового адміністратора проросійського пропагандистського ресурсу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW