Герой України з Тернопільщини Ігор Дикун очолить розвідувальний батальйон: розпочався відбір



Герой України Ігор Дикун, який з 2014 року захищає нашу країну від ворожої навали , очолить новостворений розвідувальний батальйон 5 окремої штурмової бригади. Зараз військовослужбовець шукає вмотивованих людей, які готові разом із ним стояти на захисті нашої держави.

Про це Ігор Дикун розповів на своїй Facebook-сторінці.

"Шановне панство, здійснюємо відбір до розвідувального батальйону 5 окремої штурмової бригади. З переходом 5 окремого штурмового полку на штатну структуру 5 окремої штурмової бригади маю за честь очолити новостворений розвідувальний батальйон в структурі бригади. Основним пріоритетом для нас залишається висока мотивація, принцип безперервного навчання, відповідний рівень фізичної підготовки та палке прагнення захищати Батьківщину. У наших лавах лише високомотивовані та сильні духом командири та бійці, готові до самовдосконалення та важких боїв з ворогом на передовій та у його тилах.
Якщо ви чогось не вмієте та не знаєте – не страшно, головне, щоб було бажання розвиватися і навчатися, решта що вам буде необхідно для того що б ви стали професіоналом у своїй справі, ми вас навчимо. Вітаються практично усі військові посади, від снайпера, зв'язківця, мінометника, сапера до командирів відділень і взводів. Також можна перевестися з інших підрозділах Збройних Сил України.
Для першої співбесіди (онлайн) достатньо зателефонувати на Signal або Telegram за номером: 380732297012. Слава Україні", - йдеться у дописі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW