Лідер гурту "Антитіла" повідомив, що на життя учасників скоїли замах



Лідер популярного українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя шокував зізнанням. За словами артиста, на життя музикантів гурту скоїли замах.

Як розповів у своєму Instagram артист, це сталося у Парижі під час гастролей.

Невідомі викрутили гайки в колесі гастрольного автобуса колективу. Це могло призвести до серйозних наслідків, адже колесо під час руху відпало. На щастя, завдяки майстерності водія автобуса "Антитіла" не потрапили в ДТП.

"Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на гальмівному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою цієї миті не перевернувся і навіть вдало зупинився до подій, які б мали тяжкі наслідки. Цієї миті ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди", - повідомив Тополя.

Лідер гурту "Антитіла" повідомив, що на життя  учасників скоїли замах, фото-1

За словами артиста, гайки в колесі точно були кимось викручені, адже під час оцінки пошкоджень виявили характерні подряпини. Однак хто це зробив, наразі невідомо.

"Далі дорожні служби, ремонт і оцінка пошкоджень, які виявили подряпини під час спроби викрутити свіжопофарбовані диски і гайки на колесах. Не знаємо, кому "дякувати": сусідам-росіянам в готелі, які, можливо, прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим "прихильниками" нашої діяльності і творчості в Парижі, але головне – що все нормально! Все переживемо!" – зазначив Тополя.

Нагадаємо, учасники гурту "Антитіла" на початку повномасштабної війни стали на захист країни. Артисти служили на передових позиціях на Харківському напрямку. Однак влітку минулого року музикантів відкликали з фронту. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW