Бразильский клуб змінив назву на ФК Маріуполь і гратиме у формі та з емблемою приазовців, - ФОТО



Клуб із Парани вирішив тимчасово змінити назву на честь української команди. Бател перейменований на ФК Маріуполь.

Команда, яка виступає у третьому дивізіоні штату Парана, використовуватиме емблему та кольори приазовців у трьох офіційних та трьох товариських матчах, повідомляє Globo, повідомляє Український футбол.

Команда базується у місті Гуарапуава, в якому розташована найбільша українська діаспора у Латинській Америнці. 75% населення 52-тисячного міста має українське коріння.

«У нашому клубі та нашій області є багато ідентифікації та прихильності до українського народу. Ідея полягає в тому, щоб допомогти ФК Маріуполь вижити, поки вони дійсно не повернуться до своєї діяльності. Наше послання до світу – підтримка боротьби за український суверенітет. Футбол був там приводом для великої радості, і, безумовно, у майбутньому клуб знову засяє на тому місці, на яке він заслуговує», – сказав президент Батела Алекс Лопес.

Нагадаємо, що ФК Маріуполь не вийшов на старт цього сезону в українській Прем'єр-лізі через повномасштабну війну в нашій країні. Місто Маріуполь було окуповане російськими військами навесні минулого року.

Фото: Гравці Батела / Disclosure

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW