СБУ досі розслідує причини авіакатастрофи у Броварах, де загинуло керівництво МВС



Станом на кінець квітня у справі катастрофи вертольота у Броварах призначили ще понад 100 експертиз. Також слідчі розглядають декілька версії щодо причин трагедії.

Про це йдеться у відповіді управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Служби безпеки України на інформаційний запит видання Укрінформ.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Які саме це версії достеменно невідомо, але ще у січні правоохоронці озвучували, що розслідуватимуть:

  • порушення правил польоту;
  • технічна несправність гелікоптера;
  • умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Наразі проводиться комплекс заходів із метою встановлення обставини авіакатастрофи в Броварах. Зокрема, призначено більше 100 судових експертиз, допитано понад 6000 свідків тощо, – поінформували в СБУ.

Як ми повідомляли, 18 січня у Броварах поряд із дитсадком та житловою багатоповерхівкою впав гелікоптер ДСНС, на борту якого перебували міністр внутрішніх справ Денис Монастирський і ще дев'ятеро осіб, зокрема перший заступник міністра Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький та інші.

Загалом унаслідок катастрофи загинуло 14 осіб, у тому числі дитина.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW