У Кривому Розі судили чоловіка, який вкрав з амбулаторії ноутбук



В Саксаганському районі Кривого Рогу чоловік зайшов до кабінету в амбулаторії і вкрав звідти ноутбук.

Про це 0564.ua стало відомо з вироку Саксаганського райсуду в Єдиному реєстрі судових рішень.

З матеріалів справи відомо, що 6 березня чоловік прийшов до «Центру первинної медико санітарної допомоги №4», що знаходиться на вулиці Володимира Великого. Зловмисник помітив, що двері до маніпуляційного кабінету зачинені на врізний замок, який при поштовху дверей рукою відчинився. Пересвідчившись, що в кабінеті нікого немає, чоловік вкрав звідти ноутбук, який належить амбулаторії.

Своїми діями він завдав збитків «Центру первинної медико-санітарної допомоги №4» на суму 10599,67 гривень.

Обвинувачий пішов на угоду зі слідством та визнала свою вину.

Суд визнав зловмисника винним за ч.4 ст.185 КК України та призначив йомупокарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

Водночас його звільнили від відбування покарання за умови, що протягом випробувального терміну (2 роки) він не вчинить нового кримінального злочину.

Тепер засудженому доведеться періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, де повідомляти про зміну місця проживання, роботи чи навчання. Також він не зможе виїхати за межі України без погодження із зазначеним органом.

Також чоловік сплатить 200 гривень у дохід держави за залучення експерта.

А ноутбук, який вкрав зловмисник, суд постановив повернути криворізькій амбулаторії.

Довідка. 

Стаття 185 ч.4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, у Тернівському районі Кривого Рогу чоловік вкрав телефон. Завдяки смартфону йому вдалось зняти з чужої картки гроші.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW