У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч гривень



21 квітня в рамках концертно-благодійного проєкту «Українські вечорниці» у новому ресторанно-готельному комплексі  пройшов розважальний і благодійний захід “Весняночка”.

На культурному заході розігрували лоти, виручені кошти із продажу яких підуть на потреби полтавських бійців із розвідроти 116-ої окремої бригади тероборони. Юрій Бойко, один з організаторів івенту, зазначає, що в лавах полтавських бійців також знаходиться його друг — Володимир Корнійчук, який має значний військовий досвід та саме зараз обороняє територіальну цілісність України під Авдіївкою.

У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-1

За ініціативи пана Юрія вже неодноразово раніше надавали допомогу для наших полтавських бійців.

“На державному рівні бригаду забезпечують добре, однак потреби постійно оновлюються. Тож ми час від часу допомагаємо нашим хлопцям. Минулого року неодноразово ремонтували їм авто, перед Великоднем відправили паски. А зараз, відповідно, поспілкувавшись із Володимиром та командиром розвідроти, нам вдалося з'ясувати перелік їх потреб. І в залежності від того, яку ми суму назбираємо, будемо купувати необхідні знаряддя, а саме: дрони, рації, тепловізори та іншу електроніку, котра необхідна для ефективного знищення ворога”, - додає Юрій Бойко.

У приміщенні ресторанно-готельного комплексу«Щастя», який приймав захід, зібралися гості вечора, котрі прибули за особистими запрошеннями. Серед них - переважно, полтавські підприємці, друзі, партнери та клієнти рекламної агенції “Бойко”.

У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-4

На початку цього дійства до слова запросили Сергія Володимировича Демченка — голову Волноваської районної державної адміністрації Донецької області, який подякував полтавцям, що так тепло прийняли велику кількість переміщених осіб у своєму місті. Він також сказав слова вдячності ЗСУ, що в цей нелегкий час оберігають наш спокій та захищають територіальну цілісність України.

У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-5

Для гостей “Весняночки” співав фіналіст «Голосу країни» Антон Бакунович. Також відвідувачі почули, як заворожуюче володіє скрипкою Альона Кіба. І побачили чудовий шоу-балет «Flash», який супроводжував вокальний виступ співачки Жанни Лтавської. Змусили сміятися своїми жартами стенд-ап коміки Олександр Сергієнко та Антон Назаренко.

У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-6У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-7У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-8

На заході проводили благодійний аукціон, під час якого розігрували кілька унікальних лотів. Один з них — це тубус від ракети для ПТРК «Фагот». Його передали до Полтави хлопці із фронту, а на аукціоні  один із благодійників придбав цей лот за 5 тисяч 500 гривень.

У Полтаві провели благодійний захід “Весняночка” із аукціоном для ЗСУ, на якому портрет Володимира Зеленського придбали майже за 27 тисяч ..., фото-9

Після цього розігрували лоти, що надали художники з "Мистецького штабу". До речі, гостей, які заходили до зали, одразу зустрічали митці цього “артштабу” - Андрій Гордієнко та Андрій Гіль.

Вони пропонували всім охочим долучитися до загального малювання портрета президента Володимира Зеленського, який потім в ході події розіграли як один із лотів. Як розповів Юрій Бойко, один із полтавських підприємців придбав картину із зображенням очільника держави за 26 тисяч 500 гривень. Ймовірно, пан президент був би в захваті, що завдяки його портрету вдалося зібрати додаткові кошти на важливу справу - допомогу ЗСУ.

До речі, серед запрошених були люди, які, на жаль, не змогли долучитися до заходу, але все одно зробили свій внесок - сукупно двадцять тисяч гривень, як невелику частку на закриття потреб наших воїнів.

Організатори “Весняночки” обіцяють, що проект "Українські вечорниці" отримає своє продовження, щоб виконувати кілька важливих місій - дарувати людям радість навіть у складний воєнний час і спільно допомагати ЗСУ наближати українську перемогу!

Щоб стежити за важливими подіями, підписуйтеся на наш Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW