Житомирська обласна лікарня імені О.Ф. Гербачевського поповнилась новим обладнанням



Нещодавно у Житомирській обласні лікарні ім. О.Ф. Гербачевського запрацював оновлений кабінет мультиспіральної комп’ютерної томографії.

З цієї нагоди, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, заступник голови обласної ради Володимир Ширма та Голова правління Фонду міжнародної солідарності РП Рафал Дзєнцьоловський, оглянули поліпшені умови та придбану новітню техніку – комп’ютерний томограф.

Як наголошує перша заступниця начальника ОВА, обладнання допоможе проводити діагностику, а також підготовку пацієнтів до операцій різного рівня складності більш професійно та якісно.

«Придбання нового комп’ютерного томографа – це значний крок у напрямку покращення медичної допомоги на Житомирщини. Це ще один приклад того, як ми працюємо над тим, щоб забезпечити нашим жителям найкращу можливу медичну допомогу. Адже за допомогою нового комп’ютерного томографа наші медичні працівники зможуть діагностувати різні захворювання. Це дозволить лікарям виявляти недуги на ранній стадії», – підкреслює Наталія Остапченко.

Кошти на закупівлю сучасного комп’ютерного томографа – більш ніж 1 мільйон євро виділено представництвом Європейського Союзу в рамках співпраці Житомирщини з міжнародними донорами. Комп’ютерний томограф придбано Фондом міжнародної солідарності Республіки Польща у партнерстві з Польським банком розвитку – Bank Gospodarstwa Krajowego та за фінансування в рамках ініціативи Європейського Союзу.

Медперсонал обласної лікарні вже пройшов навчання та може фахово працювати з новим обладнанням та допомагати пацієнтам.

Джерело: Житомирська ОВА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW