Ніколи не робить так, інакше проблем не уникнути: що не можна змивати в раковину та унітаз



Деякі люди вважають, що каналізаційний стік можна використовувати замість смітника. У результаті туди потрапляє різноманітне сміття, яке може повністю блокувати трубу, через що без допомоги майстра не обійтись.

Ось список речей, які категорично не можна змивати в раковину чи унітаз.

Кава

Вода не розчиняє гущу від меленої кави, тому це є однією з найголовніших причин засмічення труб на кухні. Уся гуща, що зливається в раковину, осідає на стінках труб, створюючи серйозну перешкоду.

Макарони, крупи

Ці продукти дуже клейкі та швидко набухають у воді. Розчиняються вони дуже повільно, тому нерідко стають причиною засмічення.

Борошно

Те ж саме стосується і будь-якого борошна, яке має властивість вбирати вологу і набухати, збільшуючись у розмірі. У результаті можливе засмічення каналізації.

Олія

При контакті з холодною водою жир застигає, утворюючи засмічення. Тому залишки олії краще утилізувати наступним чином: трохи розбавити водою та краплею гелю для миття посуду, перемішати, злити у міцний пакет та викинути у смітник.

Папір

Не можна змивати звичайний папір в унітазі, адже він також спричиняє засмічення. Туалетного паперу це не стосується.

Ліки

Хоча майже всі ліки добре розчиняються, але викидати їх в унітаз, особливо у великій кількості, не можна. Це пов'язане з тим, що такі дії призведуть до накопичення хімікатів у великій концентрації, з якими не справляться звичайні фільтри.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW