У Житомирі жителі багатоповерхівки сваряться через безпритульних котів: що вирішили, — ВІДЕО



Небайдужі мешканці звернулися до житомирських журналістів з місцевого телеканалу, щоб врятувати безпритульних котів. Кажуть, тварин закрили у підвалі і замурували всі вікна, щоб вони не вийшли.

«Люди приходять, їх годують. Вони взяли позакривали, їм немає де сховатися від того дощу, холоду. А дохнуть вони, бо вони позакривали все, немає доступу, щоб їм занесли їсти», — говорить мешканка будинку Тетяна Весельська.

«Жорстокі люди, байдужі. Головне, щоб їм було добре, щоб вони були в теплі, нагодовані», — каже Людмила Дяченко, яка проживає у сусідньому будинку.

Людмила перша забила на сполох. Вона щодня годувала місцевих безпритульних котиків. Але деяким мешканцям це не подобалось.

Двері підвалу зачинені – на них висить замок, ключ від якого є лише у однієї людини. Жінка каже, що доглядати за приміщенням їй доручив ЖЕК і віддавати ключ вона не збирається. Підчас зйомки на вулиці залунала тривога, але пройти в укриття людям не вдалося – його так і не відкрили.

«Я кажу, що війна, наші військові, ЗСУ, хлопці-захисники рятують собак, нас рятують і тварин рятують. А вони мені: «А хто винен, що почалася війна, це Україні почала, це Україна винна у війні», — каже Людмила Дяченко, яка проживає у сусідньому будинку.

Жінка, яка має ключ від підвалу тікала від журналістів декілька разів, але після довготривалих умовлянь таки відкрила приміщення і представники мас-медіа разом з мешканцями зайшли, щоб знайти котів.

Вікна підвалу зсередини дійсно забиті металевими листами або ж закладені різним мотлохом. Людмила намагалася відкрити усе самостійно.

Вийти з підвалу телевізійникам вдалося не одразу – нас там зачинили.

За декілька хвилин журналістів таки випустили. Біля під’їзду вже зібралися люди, які підтримали закриття підвальних вікон. Кажуть, деякі дірки залишили незабитими, тож коти можуть спокійно пересуватися під будинком і виходити на вулицю.

Оглянувши підвал ще раз, телевізійники дійсно знайшли 2 дірки, через які коти могли б вилізти. Однак сварку було не зупинити – з’явилися нові аргументи. Мовляв, коти дикі, до рук не йдуть, усього бояться, тож і зараз не вийдуть до галасливих людей. Щоб вирішити ситуацію довелося викликати поліцію.

Навіть з правоохоронцями не вдалося знайти замурованих котів, тож у результаті поліцейські прийняли заяви від обох сторін.

Фото ілюстративне, з мережі Інтернет

Джерело: sk1.tv



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW