13 років за ґратами проведе бойовик «днр» за матеріалами СБУ



13 років за ґратами проведе бойовик «днр» за матеріалами СБУ , фото-1

На Черкащині за матеріалами СБУ до 13 років позбавлення волі засуджено терориста так званої «днр». Слідчими СБУ зібрано обґрунтовані докази вини бойовика, який воював проти України у складі загонів терористів на території Донеччини.

Встановлено, що з 2014 року чоловік приєднався до терористичного угруповання, де проходив службу у складі так званої «1-ї Слов’янської бригади днр». Там він відповідав за збір розвідданих поблизу лінії розмежування та був кулеметником.

Крім того, встановлено, що після повномасштабного вторгнення військ рф він особисто неодноразово брав участь у збройному протистоянні силам ЗСУ на території Донецької області. Нині зловмисник переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території.

Суд визнав бойовика винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України та виніс вирок – 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування здійснювали слідчі СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Про це інформує прес-служба СБУ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW