В Запоріжжі поліцейські викрили діяльність мережі підпільних гральних закладів



В Запоріжжі поліцейські виявили склад, де зберігалась комп’ютерна та гральна техніка, а також припинено діяльність мережі з вісьмох підпільних гральних закладів.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

22 березня правоохоронці викрили організаторів мережі підпільних гральних закладів у Запоріжжі. Виявлену гральну техніку арештовано. Щоб в подальшому відновити незаконний бізнес, зловмисники сховали техніку в одному з нежитлових приміщень Хортицького району. 14 квітня на цьому складі поліцейські за силової підтримки бійців КОРДу провели обшук. У приміщенні виявили та вилучили понад 120 моніторів, 144 системних блоки, 20 ігрових автоматів, «чорнову» документацію та меблі.

Протягом тижня в різних районах міста правоохоронці провели низку обшуків, в результаті яких виявили 8 підпільних гральних закладів. Ігрові зали розміщувались у житлових багатоповерхівках, торгівельному павільйоні, у непрацюючому кафе. До закладів могли потрапити лише перевірені клієнти за дзвінком адміністратору після ідентифікації з камер відеоспостереження.

В результаті обшуків виявлено та вилучено 94 комп’ютерні монітори, 86 системних блоків, 2 ігрові автомати, клавіатури, ігрові маніпулятори, флешнакопичувачі, камери відеоспостереження, касові апарати, грошові кошти та блокноти із записами. Всю вилучену техніку направлено на експертизу.

Як повідомили в прес-службі прокуратури, мережа підпільних гральних закладів функціонувала з літа 2022 року. Її діяльність організували та забезпечували семеро місцевих мешканців.

Послуги з азартних ігор надавали за відсутності ліцензій через комп’ютери із встановленим доступом до онлайн-казино, ігрові автомати та інші гральні атрибути. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями та надавали можливість грати в борг.

Поліцейські встановлюють всіх осіб, причетних до незаконного бізнесу. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом незаконної діяльність з організації або проведення азартних ігор (ст. 203-2 ККУ).

Як раніше писав 061, в Запоріжжі завершують «консервацію» багатоповерхівки, в яку влучила російська ракета.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW