Оперативна ситуація: росіяни завдали ракетного удару по Дружківці, вбили людину у Бахмуті, поранили ще 13, - ФОТО



Учора, 18 квітня, російська армія 33 рази обстріляла Донецьку область: ворожих атак зазнали 14 населених пунктів. Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще 13.

Про це повідомляє у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко та Поліція Донеччини.

"Близько півночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — незначні пошкодження отримала будівля лікарні", - інформує Павло Кириленко.

На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала обстрілів з Градів та артилерії — без жертв, але є руйнування.

На Горлівському напрямку відомо про 1 загиблого у Бахмуті — у місті пошкоджено 7 багатоповерхівок та 3 приватні будинки. У Костянтинівській громаді під обстрілами околиці Костянтинівки та Предтечиного. Крім того, зафіксовано обстріли околиць Іллінівської громади. У Соледарській громаді потерпають Оріхово-Василівка, Міньківка, Федорівка та Міньківка.

На Лисичанському напрямку зруйновано 2 будинки, пошкоджено школу та крамницю у Переїзному Званівської громади.

Фото Павла Кириленка/Telegram

В поліції Донеччини також назначили, що серед іншого озброєння окупанти застосували проти мирного населення авіабомби та “Шахеди”.

За даними правоохоронців, загалом за минулу добу знищені та пошкоджені 58 цивільних об‘єктів – 24 житлових будинки, 2 корпуси лікарні, 18 торговельних павільйонів, офіси, стоматологія, банк, кав’ярня, технікум, бізнес-центр, розважальний комплекс, виробнича будівля заводу, автомобілі.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW