Обіцяють іментих виконавцві: фестиваль "Файне місто" цього року відбудеться, але уже не в Тернополі



Легендарний український фестиваль Файне місто повертається. Тільки цього року він відбудеться не в Тернополі, а у Львові 28-30 липня на території !FESTrepublic в рамках благодійного фестивалю Faine Misto 2023: історії, які варто почути.

Головна ціль цьогорічного фестивалю зібрати додаткові кошти для забезпечення логістичних та гуманітарних потреб бригади НГУ Азов, з якою команда Файного Міста співпрацює від початку повномасштабного вторгнення.

"Локація була вибрана не випадково, адже там можна провести фестиваль з дотриманням усіх актуальних правил безпеки відповідно до сьогоднішніх реалій — Двадцять довгих місяців ми з вами не бачились, за цей час кожен із нас пережив стільки, що декому вистачило б і на декілька життів.

Ми множили досвіди, закарбовували моменти на поличці власних життєвих спогадів, багато рефлексували та вчилися новому життю. Прийшов час нам всім про це поговорити!" — написали організатори фестивалю в своїх соціальних мережах.

Фестиваль було засновано у 2013 році. З невеличкого фестивалю за участі українських гуртів він перетворився на справжнє окреме місто зі своєю історією, культурою та правилами. На його сценах виступали Powerwolf, Arch Enemy, The Rasmus, Guano Apes, Lordi, Skindred, Poets Of The Fall, Kadebostany та багато інших всесвітньо відомих гуртів.

"Найближчі гучні імена учасників фестивалю будуть відомі вже скоро", – написали організатори.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW