У заповідника «Чернігів стародавній» новий гендиректор



18 квітня Міністерство культури та інформаційної політики України призначило Андрія Лісового виконувачем обов‘язків генерального директора Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської ОВА.

Під час представлення нового очільника колективу, Андрій Лісовий звернув увагу на дві стратегічні задачі: внесення культурного ландшафту міста Чернігова до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та забезпечення дотримання усіх вимог законодавства у тому, що стосується використання національних пам’яток архітектури.

У заповідника «Чернігів стародавній» новий гендиректор, фото-1

«Задача колективу заповідника — провітрити мозок тих, хто ще вважає себе малоросом та рабом. Я ціную колектив за професіоналізм, який показаний за багато років роботи. І про це говорить, зокрема, те, що заповідник носить звання національного», — наголосив Андрій Лісовий.

До призначення директором Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» Андрій Лісовий обіймав посаду заступника директора Чернігівського обласного історичного музею імені В.В. Тарновського.

Нагадаємо, до цього посаду обіймав Володимир Хомич.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW