Житомир весняний: в об’єктиві місцевого фотографа, — ФОТОПРОГУЛЯНКА



Як же ми, житомиряни, любимо своє місто.

Воно наше, найрідніше, наймиліше. Кожна вуличка, кожен двір – милі серцю.

Так, звісно ж, в Житомирі купа проблем, купа недоліків. Але ж над їх вирішенням можна і варто працювати! А скільки ж гарного, в скільки ж переваг та достоїнств в нашому місті жита та миру – не злічити. Ми вже мовчимо за багату й цікаву історію Житомира.

Різні враження викликали та на різні думки нас наштовхнули світлини місцевого фотографа-аматора Тараса Орєшнікова. Він, як завжди, пробуджує цілу палітру почуттів своїми майстерними, неординарними фото, дивлячись, здавалося б на звичайні, буденні речі крізь якусь свою особливу творчу призму, образно кажучи.

На те воно й мистецтво – щоб пробуджувати в нас різні емоції та почуття.

Було б справжнім злочином, вважаємо, ховати від читачів нашого сайту такі світлини, або ж пройти повз них. Це вийшла дуже колоритна невеличка фотопрогулянка, в яку ми вас всіх щиро запрошуємо. Сподіваємося, багатьом буде приємно поринути в атмосферу багатогранного Житомира!

Погода останніми тижнями нас не дуже тішила. Але це зовсім не привід засмучуватися та хандрити. Хочеться вірити, що весна невдовзі нас потішить теплими сонячними промінчиками, п’янким цвітінням дерев та своєю красою, що заворожує.

Запрошуємо на цю цікаву маленьку фотопрогулянку й зичимо приємного перегляду!

Фото: Тарас Орєшніков



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW