Молитви на Великдень 2023: про мир в Україні, добробут та здоров'я



16 квітня у православні святкують Великдень 2023 - найважливіше та найсвітліше церковне свято в році. Цієї дати люди звертаються до Бога з молитвами. Україна зустріне Великдень в умовах війни, тож насамперед ми проситимемо у Господа миру в країні та Божого захисту для наших воїнів.

Редакція розкаже найсильніші молитви у цей день. 

Читати молитву можна як церкві, так і вдома. Робити це варто перед іконою. Молитися вдома краще наодинці в порожній кімнаті.

Молитва за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, щасливу долю та щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто звертається до Тебе з молитвою, дай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує Твоє милосердя і допомоги Твоєї. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Молитва на Великдень на удачу і захист від зла

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь

Молитва на здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Молитва на заміжжя і любов (для жінок)

Всеблагий Господь, Я, раба Божа знаю, що щаслива тільки в любові до Тебе. Всією душею і серцем вірую в силу і милість твою. Виконую будь-яку святу волю Твою. Довіряю себе Тобі, керуй Моєю душею і наповнюй моє серце тільки тобі веденим сенсом життя. Ти творець мій, так збережи мене від гордості і самолюбства, нехай прикрасами моїми стане розум, скромність і цнотливість. Закон твій наказує людям жити в законному шлюбі. Так нехай же мені на життєвому шляху зустрінеться людина, яка мені стане опорою в житті. Хай будемо жити ми з ним у мирі та злагоді. Допоможи мені виконати призначення своє, бо Ти сказав, дружина чоловікові повинна бути дана в помічниці. Щоб міг рід людський множитися і землю населяти. Почуй смиренне звернення моє і допоможи, щоб могли ми з судженим моїм прославляти Твої святі справи відтепер і на віки віків. Амінь.

Молитва про зцілення від хвороби

В ім'я Отця, нашого Предвічного Творця, в ім'я Сина Божого Ісуса Христа і Святого Духа. Нині і вічно і назавжди. Амінь! Служив Господу Богу Лука Христовому за царя Мануїла Комніна. Служив він у позолоченій Лаврі Святій. Так сталося, що напередодні Великодня світлої, в Лаврі золоченої Одигітрія, Пресвята Богородиця, з'явилася двом сліпим людям. Сліпців вона привела у Влахернський храм. Спустилися ангели, херувими, Серафими і заспівали перед Матінкою, сліпі прозріли. Це молитву сильну святі ченці написали, після чого всі 40 святих її благословили. Воістину! Господь вказав: "хто дану молитву в передвеликодню ніч перед Великоднем прочитає, той з її допомогою від трьох смертей піде". В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW