"Христос Воскрес - Воскресне Україна": як під час війни українці вітають з Великоднем



Сьогодні, 16 квітня, на Великдень можливість для українців зібратися у родинному колі заслуга Збройних сил України та всіх захисників нашої держави. Тому вони заслуговують на особливі привітання з цим світлим святом надії. Вітання цього року також не звичні і Великодня символіка зазнала змін внесених широкомасштабним вторгненням.

Редакція зібрала яскраві вітання з цим днем.

Цього року українці знову зустрічають Великдень 2023, продовжуючи давати відсіч ворогу та борючись за незалежність. Хтось зустріне свято в окопі, хтось - у дорозі до передової з гуманітарною допомогою, хтось - у скайпі з іншої країни, а хтось буде весь день боротися на інформаційному фронті. Почнемо ми з вітання Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного:

"Христос Воскрес - Воскресне Україна": як під час війни українці вітають з Великоднем, фото-1

Христос Воскрес!

Вітаю всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах. 

Перебуває в бліндажах. 

Веде розвідку. 

Несе бойове чергування. Допомагає армії. 

Вітаю всіх, хто наближає нашу Перемогу!

Вітаю весь український народ з Величним святом - Воскресіння Христового!

Великдень - це свято великої надії. Надії, яка принесе нам мир. Вірю, що разом, у єдності, ми подолаємо ворога.

Бажаю усім нам сили і натхнення у боротьбі за правду і свободу!

Воістину Воскрес Христос!

Редакція також вітає кожного українця та українку з Великоднем і бажає тихих днів і ночей без тривог, швидких зборів допомоги для передової, мирного неба та якнайшвидшої перемоги. Низько вклоняємося нашим захисникам і захисницям і дякуємо за можливість зустріти Великдень й дозволити собі планувати найкраще майбутнє для наших дітей. Нехай Господь захищає військових і допоможе повернутися додому живими, до своїх рідних і близьких.

Найтепліші привітання з Великоднем для військових

Христос Воскрес! Вітаю зі світлим днем Великодня і бажаю міцного здоров'я, гарного сну, сталевих нервів, надійного тилу і мирного неба. Нехай в життя приходить більше радості, спокою і щасливих днів, а зірки будуть не тільки на небі, але і на твоїх погонах.

***

Христос Воскрес! Зі світлим Великоднем вітаю найвідважнішу та найсміливішу захисницю нашої рідної України! Бажаю мирного неба, сонця, радості, любові та дружби. Нехай невдачі й поразки обходять тебе стороною, а Перемоги стануть твоїми вірними супутниками. Кожна твоя перемога - це наші мир і щастя. Слава воїну!

***

Христос Воскрес! Вітаю зі світлою Пасхою! Нехай Ваш сильний характер і світла душа допомагають у досягненні високих результатів. Бажаємо Вам мудрості, сміливості, відваги та мужності, а ще родинного благополуччя та міцного здоров'я! Нехай Бог охороняє Вас від усіх бід!

Добірка щирих побажань для волонтерів

Вітаю з Великоднем! Нехай ніколи не гасне вогник доброти та відваги у Вашому серці. Нехай Бог охороняє Вас від негод, миру та щастя Вам і вашій родині! Христос Воскрес!

***

Христос Воскрес! Вітаю з Великоднем, бажаю сил і натхнення вершити добрі справи для нашої країни, удачі у всіх починаннях і втілення в життя всіх планів. Міцного здоров'я та миру вам і вашій родині.

***

Вітаю з Великоднем! Нехай у твоєму домі завжди буде мир і спокій, удача супроводжує в кожному новому починанні. Нехай завжди будуть сили і натхнення на нові добрі справи на благо нашої рідної України. Мирного неба над головою і якнайшвидшої перемоги!

Сміємося значить не здаємось

Українці від початку широкомасштабного вторгнення показали, що можуть сміятися навіть крізь сльози. Сміємося - значить не здаємося та обов'язково переможемо. Гумор став ще однією зброєю, бо їм дуже вдало вдається відповідати на чергові спроби російської пропаганди вплинути на настрій спротиву українців. Як і минулого року у вітання з Великоднем внесла корективи війна. На головних символах свята українці все більше використовують патріотичну символіку. Тому окремо ми зібрали жартівливі вітання цього року.

"Христос Воскрес - Воскресне Україна": як під час війни українці вітають з Великоднем, фото-2

Мабуть цього року під час биття крашанок саме такі асоціації у багатьох українців. 

Знайомо, коли в родині готуються до Великодня і бережуть продукти до свята. 

Таких вітань для ворога замало не буває. Кожен мешканець країни-агресора заслуговує саме на таке. 

Це таке собі своєрідне нагадування, що під час війни можна довіряти лише перевіреним джерелам інформації. 

"Христос Воскрес - Воскресне Україна": як під час війни українці вітають з Великоднем, фото-9

Це для тих, хто забув як їсти паску. 

Ну і ще трошки гумору. 

"Христос Воскрес - Воскресне Україна": як під час війни українці вітають з Великоднем, фото-12

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW