Афіша Театру ім. Лесі Українки на 21-22 квітня у Кам'янському



На цьому тижні у театрі Кам’янського покажуть українську класичну комедію "Кайдашева сім’я", прем’єра якої відбудеться 21 квітня на Новій сцені театру, і комедію "Примадонни" з неймовірними перевтілюваннями головних героїв, яку можна буде подивитись Основній сцені.

21 квітня, 18:00, Нова сцена – ПРЕМ’ЄРА! Іван Нечуй-Левицький "КАЙДАШЕВА СІМ’Я", комедія з елементами суму.

В цій виставі піднімається одвічна тема батьків і дітей, свекрух і невісток, які не можуть помиритися в одній хаті. Тож глядачі стануть свідками сімейних конфліктів і сварок які почнуться у родині Кайдашів після одруження двох братів Карпа і Лавріна. Але оскільки це комедія, то все те, що буде відбуватись на сцені неможливо буде сприймати без сміху. А ще глядачів, які встигли придбати квитки на прем’єру, чекають українські пісні, запальні народні танці і справжні українські обряди

22 квітня, 16:00, Основна сцена - Кен Людвіґ "ПРИМАДОННИ", комедія на 2 дії.

Ця блискуча, дотепна комедія не тільки розважить глядачів, але зможе переконати навіть самих суворих скептиків у тому, що кохання перемагає всюди і завжди. За сюжетом двоє молодих акторів не маючи успіху на сцені, вирішують проявити свої акторські таланти у житті. Доля підкидує їм шанс отримати багатомільйонний спадок. Для цього треба лише… перевтілитись у дівчат. Але наші герої не могли передбачити, що закохаються під час виконання свого авантюрного плану.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW