Вірите у прикмети? Тоді не робіть цього із родимками



З давніх-давен люди сприймали родимку не тільки як специфічне утворення на шкірі, але й як своєрідний код, прочитавши який можна дізнатися про характер та майбутню долю її господаря.

Тож, які цікаві прикмети пов’язані з родимками і що з ними категорично не можна робити: розповімо далі.

Що не можна робити з родимками

Наші предки вірили, що родимки – це подарунок від вищих сил. Проте щоб не втратити успіх, якими вони заряджені, утворення на шкірі в жодному разі не можна рахувати.

Заборона стосується і постійного розглядання та перераховування родимок. На думку наших пращурів, це може забрати певну кількість щасливих днів у житті. У родимках міститься особлива енергія, яка дуже важлива для їхнього власника.

Які родимки приносять удачу

Згідно з народними повір'ями, чим більше родимок на тілі людини, тим більше вона зможе досягти в житті. Достатньо лише докласти необхідних зусиль, і вам посміхнеться успіх, в тому числі й фінансовий.

Якщо родимок багато на обличчі та на руках – людина буде щасливою і може прославитися у своїй сфері діяльності.

Якщо родимки заховані від сторонніх очей (під волоссям або в тих місцях, які приховані одягом), то їхній власник буде щасливим у житті. Особливо у фінансовій сфері.

Для жінок благополуччя несуть ті родимки, які знаходяться на лівій стороні тіла. А для чоловіків – ті цятки, які знаходяться на правій стороні тіла.

Якщо родимка є на лобі чи щоці, то це вказує на щастя власника та удачу, яка супроводжуватиме у всіх починаннях.

Родимки в області губ говорять про те, що людина має яскравий магнетизм і зможе досягти успіху на сцені або в політиці.

Родимка на носі несе удачу і вважається, що такі люди можуть "бачити" більше за інших. Вони особливо проникливі та мають неймовірну інтуїцію.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW