У Київському зоопарку цими вихідними можна буде побачити рожевих фламінго, – ФОТО



Цими вихідними у Київському зоопарку можна буде побачити одних з найбільш яскравих та рідкісних птахів України – рожеві фламінго – вже експонуватимуться на своїх літніх озерних угіддях.

Про це розповідає КП «Київський зоопарк».

Киян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінго
Київський зоопаркКиян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінго
Київський зоопарк

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Киян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінгоКиян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінго

Цьогоріч там облаштовано нові зони комфорту із зеленими насадженнями та піщано-глиняними пляжами, а також створено 10 гніздувальних ділянок. Усе це має не тільки поліпшити благополуччя птахів, а й допомогти їм в отриманні потомства.

Для відвідувачів біля експозиції фламінго облаштують роз’яснювальні таблички.

Зокрема, для птахів співробітники зоопарку готують особливу страву – «Чорноморську мішанку», що складається з чорноморської дрібної креветки, подрібненої морської та річкової риби декількох сортів, м’ясного фаршу, порізаного відварного яйця, кукурудзяного борошна, висівок, кількох різних круп, 6-ти видів свіжих рослинних інгредієнтів.

Киян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінго
Київський зоопаркКиян та гостей столиці запрошують подивитися на фламінго
Київський зоопарк

Ця страва подається зі спеціальною вітамінно- мінеральною присипкою. Також зі стравою поєднується професійний гранульований корм «Фламінго», який київським зоологам передали європейські колеги, – зазначили в столичному зоопарку.

Нагадаємо, ми розповідали, що Київський зоопарк запрошує киян та гостей столиці побачити показове годування слона Хораса.

Крім того, писали раніше про те, що у різних районах Києва розвісили десятки нових годівничок та будиночків для птахів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW