Під час обшуку у 43-річного криворіжця поліцейські вилучили гранату та наркотики



В результаті слідчих дій у квартирі криворіжця на території Металургійного району правоохоронці вилучили корпус гранати «Ф-1» та запал «УЗРГМ-2», а також метамфетамін у сліп-пакетиках та в контейнері.  

Як повідомляє прес-служба Криворізького районного управління поліції, все вилучене направили на експертне дослідження, після якого фігуранту буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. 

Санкціонований обшук відбувся 13 квітня за участі співробітників Криворізького районного управління поліції із залученням кінолога зі службовим собакою. Слідчі заходи відбулися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. 

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Заходи відбулися під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW