Рятувальники Сумщини нагадують громадянам основні правила безпеки під час святкування Великодня



Вже цієї неділі, 16 квітня, всі православні християни будуть святкувати свято світлого Христового Воскресіння – свято Пасхи.

А тому рятувальники закликають громадян:

  • Будьте особливо обережні зі свічками.
  • Під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей, газових та електроприладів, у жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності.
  • Не залишайте дітей без нагляду. Особливо, коли в будинку палиться піч, ввімкнена духовка, горить газ чи свічка. Доглядайте за ними та навчайте правилам безпеки!
  • Не залишайте свічки горіти без контролю, оскільки така недбалість дуже часто призводить до трагічних наслідків.
  • Перебуваючи в храмі зберігайте безпечну відстань від прихожан у церкві, а також зверніть увагу на розташування запасних виходів, щоб в разі виникнення надзвичайної ситуації максимально безпечно покинути приміщення.

Окрім цього фахівці ДСНС просять громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та утриматись від відвідування лісів та відпочинку на природі через загрозу натрапити на вибухонебезпечні предмети, а в разі їх виявлення слідувати найпростішим правилам безпеки – НЕ ПІДХОДЬ, НЕ ЧІПАЙ, ВІДІЙДИ НА БЕЗПЕЧНУ ВІДСТАНЬ, ЗАТЕЛЕФОНУЙ 101!!!

ГУ ДСНС України у Сумській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW