У Полтаві відремонтують дорогу у провулку імені Степана Бандери



12-го квітня у Полтавській міській раді відбувається засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту, розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму.

Під час засідання, зокрема, розглядають петицію №676 «Про ремонт дорожнього покриття критично-аварійного пров. Степана Бандери». Її зареєстрував на сайті міської ради мешканець громади Валерій Левченко. Петиція набрала 254 голоси і її розглянули на засіданні комісії.

«Щороку в осінньо-весняний період, період потепління та сезонних злив, дорожнє покриття провулку перетворюється у суцільне багнюку, що унеможливлює нормальне функціонування провулку, вкрай важко дістатись до місця проживання в таких умовах. Екстрені служби мають проблеми з під’їздом, карета швидкої допомоги легко застрягає у такому багнюці», - йшлося у тексті петиції. До неї автор доєднав фото, яке демонструвало стан провулку імені Степана Бандери.

У Полтаві відремонтують дорогу у провулку імені Степана Бандери, фото-4

- Ніхто не живе у рожевих окулярах. Тому хотілося б хоча якесь тверде покриття, тому що ні пройти, ні проїхати не можна. Асфальтного покриття там немає і ніколи не було, - пояснив автор петиції на засіданні комісії.

У Полтаві відремонтують дорогу у провулку імені Степана Бандери, фото-5

Голова комісії Юлія Городчаніна запропонувала колегам включити провулок до Програми ремонтів вулиць ЖКГ та передбачити там підсипку твердим покриттям. П’ятьма голосами «за» присутні депутати рішення підтримали.

У Полтаві відремонтують дорогу у провулку імені Степана Бандери, фото-6

Нагадаємо, у Полтаві поки що не оголосили тендер на проведення ремонту доріг у місті.

Стежте за актуальними новинами Полтави та області у нашому Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW