"Тотальний снігопад суне в ці області з раптовим холодом, масштабна гроза рине на ці міста України": синоптики про погоду



Синоптики вказують на те, що українцям не варто розслаблятися, адже в Україну вкотре повертається похолодання. В багатьох областях варто очікувати дощову погоду. В Карпатах очікується небезпека через ймовірність сходження лавин, однак подальше похолодання там, ймовірно, супроводжуватиметься снігопадом.

Як інформує "УНІАН", у Карпатах сьогодні та завтра ймовірні лавини. Попередження про сніголавинну небезпеку оприлюднив Укргідрометцентр.

За даними синопитків, лавини можуть зійти через відлигу, що зараз спостерігається у Закарпатській та Івано-франківській областях.

"11-12 квiтня у зв’язку з відлигою на високогiр’ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей зберігається значна снiголавинна небезпека", йдеться у попередженні.

Як зазначається, у вказаних районах оголошено 3 рівень небезпечності, помаранчевий.

"Тотальний снігопад суне в ці області з раптовим холодом, масштабна гроза рине на ці міста України": синоптики про погоду, фото-1

Як інформує "НВ", вже сьогодні на територію України почне заходити циклон, який знов змусить дістати теплі речі та парасольки.

Синоптикиня Наталка Діденко попередила про похолодання в середу 12 квітня. Знов готуємося до дощів, місцями навіть з грозами та шквального вітру й сподіваємося на те, що негода не затримається надовго.

«У середу в Україні похолоднішає.

Денна температура повітря становитиме скромні +9+12 градусів.

Теплою буде погода лише в південній частині, +12+16 градусів.

До похолодання 12-го квітня приєднаються дощі - давно не бачили)

Сухі паузи: вдень у південній частині, ввечері - в східних областях.

На сході та півночі України східний вітер може досягати сильних значень, додмухуватиме до 15−18 метрів за секунду.

У Києві 12-го квітня очікується похолодання до +10 градусів, дощ та рвучкий вітер.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW