Великодні богослужіння в церквах Києва: КМДА оприлюднила умови святкування



Під час Великодніх свят столична влада не буде змінювати час комендантської години. Містян також закликають надати перевагу перегляду богослужіння онлайн і не створювати масових скупчень у церквах.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Міська влада нагадує, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану, і закликає мешканців надати перевагу трансляціям богослужінь онлайн і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00, - заявили в КМДА.

Столична влада також звернулася до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.

Як ми повідомляли раніше, у ніч на Великдень, 16 квітня, у Києві комендантська година триватиме як завжди з 00.00 до 05.00 без змін. В першу чергу для безпеки самих киян і гостей столиці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW