Захищаючи Україну на сході героїчно загинув молодий лікар тернопільської лікарні



Справді трагічні новини для Тернополя знову прийшли зі сходу, де тривають пекельні бої за українську землю із російськими окупантами.

Загинув молодий лікар Тернопільської обласної дитячої лікарні, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення на територію України добровільно долучився до лав Збройних сил України. Обірвалося життя Жебелюка Ярослава Петровича. 

Захищаючи Україну на сході героїчно загинув молодий лікар тернопільської лікарні, фото-1

"Безжальна війна забирає найкращих… Трагічна звістка сколихнула колектив КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР.

Мужньо захищаючи нашу державу та кожного із нас, під час виконання бойового завдання на Сході України, загинув наш колега Жебелюк Ярослав Петрович.

Ярослав Петрович працював лікарем-ортопедом-травматологом у ортопедо-травматологічному дитячому відділенні та консультативно-діагностичному центрі нашого медичного закладу.

Після початку повномасштабного вторгнення він не роздумуючи змінив білий халат на військову форму, взяв до рук зброю та пішов захищати рідну землю від загарбників.

Чудовий колега, вірний товариш, лікар-професіонал своєї справи.

Молодий, успішний, веселий, завжди привітний та усміхнений - саме таким Ярослав Петрович залишиться у нашій пам’яті.

У цю гірку мить приносимо щирі співчуття та розділяємо велике горе рідних та близьких, низько схиляємо голови у глибокій скорботі та молимося за душу загиблого Героя.

Низький уклін Тобі, наш Герою Світла та вічна пам’ять Ярославу Петровичу…" - написали колеги загиблого воїна із Тернопільської обласної дитячої лікарні.

Редакція сайту Тернополя 0352.ua висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна. Ми щиро дякуємо йому за мужність та відвагу. Пам'ятаємо... 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW