"Долар зробив неймовірний ривок, курс валют вразив фахівців": експерти сказали, чи стане валюта ще дорожчою в обмінниках



Тривалий час вартість долара все знижувалася і знижувалася, то ж у багатьох поростих українців виникло враження, наче це триватиме дуже довго. Але ринок обміну валют струсонуло раптовим подорожчанням, то ж тепер експерти намагаються прогадати подальший шлях курсу долара. 

Як інформує "Кореспондент", курс готівкового долара у продажу зріс на 40 копійок - до 37,95 гривні за долар. Курс євро також зріс на 40 копійок - до 41,00 гривень за євро.

Курс американського долара другий день поспіль зростає в обмінних пунктах України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані моніторингу ринку у п'ятницю, 7 квітня.

Так, сьогодні курс готівкового долара у продажу підскочив на 40 копійок - до 37,95 гривні за долар. Курс євро також зріс на 40 копійок - до 41,00 гривень за євро.

Середній курс долара на готівковому ринку в Україні складає:

Середній курс євро складає:

Офіційний фіксований курс НБУ складає 36,5686 гривні за долар (діє з 21 липня 2022 року). Водночас курс євро на 7 квітня знизився на 10 копійок - 39,914 грн. за євро (-0,1012 грн.).

За даними НБУ, у березні ситуація покращилася як на безготівковому, так і на готівковому валютному ринку України. На готівковому ринку за березень курс знизився на 3,4%, а регулятор продав мінімум валюти за чотири місяці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW