У Миколаєві пропонують перейменувати одну з вулиць міста на честь загиблого льотчика з Миколаївщини Матуляка



У Миколаївській міській раді пропонують перейменувати одну з вулиць міста на честь загиблого льотчика Геннадія Матуляка. 

Це питання обговорювалось під час засідання міської комісії з питань з питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності, пишуть НикВести.

На комісії запропонували перейменувати вулицю 1-а Лінія на честь Героя. Члени комісії підтримали даний проект рішення, але оскільки процедура перейменування вулиці ще не встановлена, його включать до розгляду комісії з топоніміки.

Геннадій Мотуляк

Геннадій Мотуляк

Нагадаємо, Геннадій Матуляк народився 29 квітня 1977 року у селі Мартинівське Вознесенського району Миколаївської області. Більше 10 років віддав службі у славетній 299 бригаді.З першого дня брав участь у відбитті повномасштабного російського вторгнення в Україну. 24 лютого 2022 року знищував ворожі колони на Херсонщині, і на рідній Миколаївщині. Зранку 25 лютого 2022 року на північ від Києва в районі міста Гостомель Геннадій Матуляк знищив колону техніки російських окупантів, але близько сьомої ранку під час повітряного бою російський винищувач влучив у штурмовик Геннадія.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW