У "Паші Мерседеса" знайшли агробізнес на Київщині та маєток за $1 300 000, - ЗМІ



Митрополит Павло, більш відомий як "Паша Мерседес", має у власності два маєтки у селі Вороньків Київської області, а також "займається" агробізнесом.

Про це йдеться в матеріалі Bihus.info.

Журналісти з’ясували, що один з головних церковників УПЦ МП володіє маєтком, ціна якого близько 1 300 000 доларів. Саме цей двоповерховий будинок, який має площу 580 м2, митрополит називав на суді "маленькою хатиною". Поряд ще й гостьовий будинок на 170 м2.

У цьому ж селі "Паша Мерседес" володіє ще одним особняком на 546 квадратних метрів з сауною, басейном та навіть ліфтом.

Скріншот із відео

Скріншот із відео

Крім того журналісти дізналися, що митрополит орендує у сільради 6 га землі під склади та корівник. Ці землі він здає чоловікові на ім'я Олександр Матвієнко. На нього й записаний відомий "Мерседес", яким користується митрополит Павло.

У "Паші Мерседеса" знайшли агробізнес на Київщині та маєток за $1 300 000, - ЗМІ, фото-2

Назва компанія, яка працює на цій землі - МПЛ АГРО. Ймовірно, що під абревіатурою "МПЛ" може матися на увазі - митрополит Павло Лебідь.

Нагадаємо, суд призначив ексочільнику Києво-Печерської лаври митрополиту УПЦ (МП) Павлу запобіжний захід – домашній арешт на 60 діб, на Київщині, з використанням електронного браслета.

Також ми розповідали, що правоохоронці Києва повідомили про підозру священнику УПЦ МП, який напав на журналістів у Лаврі.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW