Захищаючи Україну від окупантів, загинув боєць з Криворізького району - Григорій Усик



Захищаючи незалежність та державний суверенітет України, відстоюючи право кожного українця на свободу, у бою з російськими окупантами на Луганщині загинув український військовослужбовець Усик Григорій Михайлович, 26.10.1971 року народження, мешканець села Кряжове Гречаноподівської громади.

Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

З 13 березня, після виконання бойового завдання в Луганській області поблизу села Червонопопівка, мужній воїн вважався зниклим безвісти, але згодом загиблого Григорія було знайдено там, де він прийняв останній бій...

«Від імені усіх мешканців Криворізького району дозвольте висловити глибокі співчуття батькам, близьким та рідним з приводу непоправної втрати. Поділяємо ваше горе та схиляємо голови у скорботі перед пам’яттю загиблого сміливця. Він віддав за нас, за свій народ, за свою землю найцінніше, що мав, – своє життя. А тому ми кожного дня пам’ятатимемо, скільки коштувала нам перемога, що неодмінно настане, скількох українських воїнів ми втратили, аби здобути омріяний мир… Нехай світлий спомин про Героя, про його звитяжний шлях до перемоги над ненависним ворогом слугує нагадуванням про те, що значить для нас свобода. Вічна слава Герою і вічна пам'ять», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Захищаючи Україну від окупантів, загинув боєць з Криворізького району - Григорій Усик, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW