У Миколаєві обвинуваченому зокрема за держзраду призначили 15 років в'язниці



Обвинуваченому, зокрема, в державній зраді призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Центральний районний суд.

У  суді постановлено вирок мешканцю обласного центру, підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 111, ч. 2 ст. 436-2, ч. 3 ст. 436-2, ч. 1 ст. 263 КК України.

Судовий розгляд здійснювався колегією суддів у складі Людмили Шолох, Володимира Лященка, під головуванням Світлани Скрипченко.

Обвинувачений, окрім іншого, використовуючи засоби телекомунікаційного зв’язку, співпрацював з представниками країни-агресора, зокрема надавав інформацію про переміщення та дислокацію підрозділів ЗС України.

Судовий розгляд здійснювався у закритому режимі.

За результатами розгляду, колегія суддів постановила призначити обвинуваченому остаточне покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у Миколаєві проходить ще одне засідання по державному зраднику. Судове засідання у справі Юрія Арбатського, якого підозрюють у державній зраді, розпочалося із подання чоловіком двох клопотань. Арбатський просив у колегії суддів замінити склад прокурорів справи та надати йому перекладача з української мови на російську. Подробиці тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW