На сайті Дія.Бізнес з’явився розділ для ветеранів-підприємців та їхніх родин



На порталі національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес з’явився новий розділ «Ветеранський бізнес», де зібрана вся важлива та актуальна інформація про ведення власної справи ветеранами, а також їхніми родинами.

Про це сайт 0564.ua повідомляє з посиланням на Український ветеранський фонд.

Тут ветерани війни, їхні сім’ї, а також родини полеглих захисників і захисниць зможуть знайти ініціативи щодо фінансування й освіти та ідеї для старту бізнесу.

Розділ на порталі Дія.Бізнес підготовлено Міністерством у справах ветеранів України спільно з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Українським ветеранським фондом.

«Наразі більшість наших ветеранів й ветеранок знову захищають Україну на фронті. Переважна більшість з них – молоді люди. І ми маємо створити всі необхідні умови, надати сучасні інструменти для того, щоб зі здобуттям Україною перемоги наші Захисники та Захисниці змогли долучитись до відновлення країни, стати в стрій на економічному фронті. Одним з таких інструментів є сприяння розвитку ветеранського підприємництва, підтримка ветеранських підприємницьких ініціатив. Така підтримка зі сторони держави допоможе нашим Воїнам започаткувати власну справу, отримати більше можливостей для самореалізації у цивільному житті», — відзначила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Окрім корисних ініціатив щодо фінансування та освіти, ветерани також можуть ознайомитися з історіями тих підприємців, які вже отримали фінансування від УВФ та реалізували свої проєкти.

«Наразі економіка країни потребує підтримки з усіх боків, це стосується і ветеранського підприємництва. Створивши новий розділ на порталі Дія.Бізнес, ми плануємо не лише стимулювати розвиток ветеранського підприємництва, а й допомогти розв'язати наявну проблему працевлаштування ветеранів війни та створити підґрунтя для їхніх побратимів, які невдовзі повернуться до цивільного життя після перемоги», — заявив директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту Андрій Ремізов.

На сайті Дія.Бізнес з’явився розділ для ветеранів-підприємців та їхніх родин, фото-1

Інформаційний розділ містить перелік державних та міжнародних інституцій, що підтримують ветеранів та ветеранський бізнес.

«Ми створюємо єдине вікно можливостей для ветеранів. Наразі зібрали усю необхідну інформацію з підприємництва. Згодом функціонал цієї сторінки розширюватиметься. Додамо більше можливостей з навчання для підприємців і можливості щодо розвитку бізнесу, інформацію про фінансову підтримку тощо. Й обов’язково додаємо можливості для членів родин ветеранів та полеглих захисників і захисниць. Створюємо рівні можливості для всіх груп», — зазначила перша заступниця виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Руслана Величко-Трифонюк.

Також ветерани мають можливість одразу в розділі перейти на послугу з реєстрації ФОП чи ТОВ, якщо вже готові запускати власну справу. Більше корисної інформації читайте за посиланням: https://business.diia.gov.ua/veteran-business



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW