Скільки часу на опрацювання бізнес-плану має отримувач мікрогранту?



Регіональний центр зайнятості проводить особисту співбесіду з отримувачами, заяви яких за результатами оцінки уповноваженим банком бізнес-планів та результатів перевірки ділової репутації набрали 99 та більше балів за сумою критеріїв, визначених Мінекономіки.

У разі, коли за результатом розгляду бізнес-плану є необхідність його доопрацювання отримувачем, регіональний центр зайнятості одноразово повертає такий бізнес-план для доопрацювання отримувачу та переносить його розгляд на наступний період за результатами доопрацювання.

Не є підставою для повернення бізнес-плану наявність орфографічних, синтаксичних, граматичних помилок, що не спотворюють змісту бізнес-плану.

Доопрацьований бізнес-план подається отримувачем протягом 15 календарних днів з дня отримання повідомлення регіонального центру зайнятості, надісланого в кабінет отримувача на Порталі Дія.

Доопрацювання бізнес-плану може бути здійснено отримувачем одноразово.

Нагадуємо, що подати заяву на отримання грантів у рамках урядового проєкту єРобота можна прямо зараз: https://is.gd/KT7RoW. З 27 березня триває 5 хвиля прийому заяв цього року.

Інформація щодо умов програми: https://is.gd/Srb8R5.

Поради - що потрібно враховувати при поданні заяви: https://is.gd/Pyn5bl.

Консультації щодо складання бізнес-плану фахівці обласного центру зайнятості надають щоденно, зокрема і в телефонному режимі за номерами: 0(412) 43-20-40 та 063-214-41-75 або щосереди в режимі Zoom-конференції (анонси заходів дивіться на сторінці обласної служби зайнятості у Фейсбуці https://www.facebook.com/ztocz або в телеграм-каналі https://t.me/DCZ_Zhytomyr).

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Скільки часу на опрацювання бізнес-плану має отримувач мікрогранту?, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW