Поліція Житомирщини передала 30 ОМБр 4 позашляховики



Військовим з 30 ОМБр поліція Житомирщини передала 4 позашляховики: цю гуманітарну допомогу раніше вилучили у ділка з Житомира, який намагався її незаконно продати. Про таке інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, ще 17 серпня поліція Житомирщини затримала 54-річного жителя обласного центру, який намагався провернути оборудку: 4 ввезених з-за кордону позашляховики під виглядом допомоги для збройних сил він намагався продати за пів мільйона гривень цивільним особам. Чоловік переконував, що автівки мали технічні несправності.

Тож днями набув законної сили обвинувальний вирок, винесений Богунським районним судом: покарання для ділка – до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном в 1 рік та 6 місяців, а автомобілі конфіскувати й передати військовій частині.

– 31 березня слідчі Слідчого управління ГУНП, виконуючи вирок у частині розпорядження речовими доказами, передали «Kia Sportage», «Land Rover», «Kia Sorento», «Hundai Santаfe» представникам 30-ої механізованої бригади, – йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW