На війні Львівщина втратила двох Героїв



Ще два Героя з Львівщини загинули на передовій. 

26 березня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка на Донеччині загинув 45-річний Іван Васьків. Він був навідником-оператором механізованої роти. Герой був жителем с. Бісковичі, що на Самбірщині. 

На передовій загинув Іван Васьків, Фото - Відділ Освіти Бісковицької Громади

На передовій загинув Іван Васьків, Фото - Відділ Освіти Бісковицької Громади

Про це повідомили у пресслужбі Бісковицької сільської ради. 

"Сільський голова Михайло Яремко та колектив Бісковицької сільської ради висловлюють щирі співчуття родині загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував", – йдеться в повідомленні.

Також на передовій загинув ще один військовий з Львівщини 39-річний Василя Грицай. Герой загинув 15 березня. На захист України він став ще у серпні 2022 року. Без батька залишився 5-річний син.

На передовій загинув Василь Грицай, Фото - Кам'янка-Бузька міська рада

На передовій загинув Василь Грицай, Фото - Кам'янка-Бузька міська рада

Про це повідомила Кам'янка-Бузька міська рада.

"Зі слів військового керівництва, за час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони, користувався авторитетом серед колег та підлеглих, підтримував високий моральний дух у підрозділі", – додають у міськраді.

Читайте також: Головні новини Львівщини за добу: що варто знати мешканям області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW