Спортсмени трьох спортивних шкіл Кам'янського представлятимуть місто на всеукраїнських змаганнях з боксу, паверліфтингу та греко-римської боротьби



Спортсменів одразу трьох популярних спортивних шкіл Кам'янського урочисто відправляли на змагання. Кам’янчани вкотре будуть доводити звання найспортивнішого міста в Україні. Громадська Організація «Бджола» як зазвичай, підтримує наших переможців

Вручили сертифікати на поїздку, які дають змогу оплатити проїзд та проживання нашим спортсменам від ГО «Бджола» та від міського голови. Як завжди підтримуємо наших спортсменів та розвиток спорту і талановиту молодь спортивного міста Кам’янського, - розповів Олександр Лукашов, голова Дніпропетровської обласної територіальної організації політичної партії «Бджола».

Цього разу на змагання вирушають юні атлети і атлетки аж з трьох різних видів спорту: греко-римської боротьби, боксу й паверліфтингу.

Дуже хочеться, щоб усі три види наших дитячих спортивних шкіл приїхали з великою кількістю золотих медалей, - поділився своїми очікуваннями від змагань Едуард Коряк, начальник управління молоді та спорту КМР.

Варто зазначити, що молодь неабияк заряджена на перемогу. Вони дуже старанно готувались до змагань, тому на чемпіонат їдуть тільки за першим місцем.

Їду на чемпіонат України в Хмельницькій по боксу. Їду туди тільки за перемогою! Націлений тільки на перемогу, привезти сюди перше місце! - розповів Данило, який уже має звання КМС з боксу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW