У мережу потрапило відео, як миколаївські десантники відбили ворожий штурм



Десантники 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв продовжують стримувати ворожу навалу у визначеному районі на Донбасі.

Нещодавно марунові берети з Миколаєва відбили важкий штурм своїх позицій, до якого вдався ворог. У наступі противник використав три танки та чотири БМП. Варто відзначити, що останнім часом таке масоване застосування танків і бойових броньованих машин на цій ділянці відбувається рідко.

Відео цього бою оприлюднила пресслужба командування ДШВ.

"Повітряна розвідка десантників вчасно помітила висування ворожої колони і по ній почала наносити вогневе ураження бригадна артилерія. Однак це не спинило противника і він продовжив рух у напрямку переднього краю 79 одшбр. Більш того, з бойових броньованих машин було висаджено десант, який повинен був атакувати позиції бригади, щоб захопити їх.

Тоді у справу вступили бійці цих передових позицій, які вогнем кулеметів та гранатометів зустріли техніку та ворожу піхоту.  

Крім того, танки почали знищувати протитанкісти з протитанкових ракетних комплексів, а ворожу піхоту - оператори БПЛА, які робили скиди боєприпасів.

Шквал вогню, який обрушили на ворога миколаївські десантники, досить швидко приніс позитивний результат - ворог поніс значних втрат і змушенний був відійти, використовуючи для цього димову завісу".

Усього в бою було знищено 2 танки і 2 БМП противника, а також кілька десятків ворожих бійців.

Коментуючи цей бій, командир одного з підрозділів, який брав участь у бою, зазначив, що ворог діяв грамотно і вміло.

- Противник зробив все, щоб перемогти, але ми зробили більше і перемга дісталася нам, - відзначив офіцер.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW