"Я була ще дитиною": дружина Віктора Павлика зізналася, як насправді познайомилася зі співаком



Стало відомо, коли Віктор Павлик та Катерина Реп'яхова познайомилися. Дружина співака показала рідкісне архівне фото, на якому їй не більше 14 років.

Як інформує "biz.today.ua", Віктор Павлик зараз офіційно одружений вчетверте - його обраницею стала дівчина, яка майже на 29 років молодша. Катерина Реп'яхова була його концертним директором, і вони закрутили роман, поки співак ще одружився з Ларисою. Як стверджує блогерка, вона не розбивала сім'ю, просто коли музикант став пити, саме вона його підтримувала, а не дружина.

Віктор Павлик познайомився із дружиною, коли вона була ще неповнолітньою

Як виявилося, знайомство музиканта та його молодої дружини відбулося дуже давно. Про це розповіла дівчина, відповідаючи на запитання шанувальників.

"Любила творчість Віктора Франковича з дитинства. Якось приїхала на його концерт до Миколаєва. Наші номери в готелі виявилися сусідніми", - зазначила Реп'яхова.

Вона супроводжувала свою відповідь рідкісним архівним фото, на якому позувала зі своїм кумиром. На вигляд дівчині трохи більше 14 років, тоді Павлику на той момент було 42 роки.

Дружина музиканта розповіла, що під час концерту співак її помітив, а згодом вони зустрілися у коридорі готелю.

"Ми випадково зустрілися в коридорі готелю після концерту, ВП мене запам'ятав, тому що на концерті я подарувала йому величезний букет квітів. Перше, що він запитав у мене, чи не витратила я останні гроші на квіти, і чи є за що мені поїсти. Хоча я начебто бідною не виглядала", - розповіла Катя.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW