Правоохоронці Покровського РУП попереджають про шахрайство при купівлі товарів в Інтернеті: мешканка Селидового стала жертвою шахраїв



Спроба придбати меблі обернулася для мешканки Селидового втратою грошей. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження і розпочали пошуки зловмисника.

До поліції Селидового звернулася місцева жителька та повідомила, що стала жертвою шахрая. Виявилося, що жінка вирішила придбати меблі та знайшла відповідне оголошення на одному з інтернет-сайтів. Зв’язавшись з «продавцем» телефоном, заявниця зробила замовлення. На прохання продавця перерахувала передоплату 3 тисячі гривень. Коли ж очікуваної покупки так і не отримала, потерпіла зателефонувала продавцеві, та останній на зв'язок вже не виходив. Жінка зрозуміла, що потрапила “на гачок” шахрая.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Поліція вкотре звертаюся до громадян з застереженням, при здійсненні покупок через всесвітню мережу Інтернет, завжди слід проявляти пильність, а замовлений товар оплачувати лише тільки після його отримання. Так ви вбережете себе та свої заощадження від аферистів.

Покровське районне управління поліції ГУНП в Донецькій області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW