Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ



28 вересня 2013 року в Маріуполі за адресою Запорізьке шосе, 2 відкрився перший торгово-розважальний центр "ПортCity".

Це була визначна подія, бо раніше нічого подібного в місті не існувало, і перші місяці роботи ТРЦ туди почалось справжнє паломництво. Тисячі людей щодня приходили в торговельно-розважальний центр і просто гуляли його галереями, навіть якщо не мали можливості щось купувати.

Фінансував будівництво  ритейл із Луцька. Саме тому перший продуктовий гипермаркет в «Порт Сіті» був луцький «Там Там». Це потім виникли якісь проблеми з логістикою, і «Там Там» пішов, звільнивши місце для «Зеркального».

"ПортCity"  до війни - це 78800 м кв. Площа ділянки 13 гектарів. У ТРЦ працювало 10 ескалаторів, 2 оглядові ліфти. На двох поверхах торговельно-розважального центру розміщувались понад 200 магазинів провідних мережевих операторів, 15 закладів громадського харчування, кінотеатр «Мультіплекс».

Дизайн ТРЦ "ПортCity" розроблений компанією "Бельповерх Дизайн Груп". 

В перші дні повномасштабного наступу маріупольці повністю пограбували «ПортСіті». Виносили все, навіть чохли на телефони. Ну а потім справу руйнування довершила російська армія, яка з танків розстріляла ТРЦ в березні минулого року.

Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-1

Знаємо, що маріупольці дуже сумують за своїм «ПортСіті». Багато хто з містян, які зараз перебувають в окупації, мріють, як колись до війни, прогулятись галереями торгівельного центру.

На жаль, поки Маріуполь не деокупований, відновити «ПортСіті» неможливо. Але можемо запропонувати трохи ностальгії. В Луцьку, на батьківщині маріупольського «ПортСіті», працює луцький «ПортСіті». Він трохи менший за маріупольський аналог, проте дуже його нагадує.

Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-2

 Логотип, назва, тип розташування відділів, галереї, кінотеатр.

Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-3

Маріупольчанка Анна Котельникова спеціально для 0629 зробила декілька фотографій із Луцька, щоб ви могли переконатися, що «ПортСіті» існує.

Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-4Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-5Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-6Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-7Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-8Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-9Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-10Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-11Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-12Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-13Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-14Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-15Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-16Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-17Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-18Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-19Що робити, якщо сумуєте за маріупольським «Порт Сіті», - ФОТОРЕПОРТАЖ, фото-20

Ну а для тих, хто має можливість приїхати до Луцьку, радимо це зробити. За відчуттями, це як на машині часу прокотитися. Тим більше, що в Луцьку є що подивитися, окрім торгівельного центру.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW